کتابخانه و موزه ملی ملک از 5 بانوی تاثیرگذار در حفظ و معرفی میراث تمدن ایرانی- اسلامی تجلیل کرد
کتابخانه و موزه ملی ملک، از بانوان واقف و خادم فرهنگ ایرانی- اسلامی، همزمان با برپایی آیین گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه سلامالله علیها تجلیل کرد.
همزمان با آیین گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه سلامالله علیها
کتابخانه و موزه ملی ملک از 5 بانوی تاثیرگذار در حفظ و معرفی میراث تمدن ایرانی- اسلامی تجلیل کرد
کتابخانه و موزه ملی ملک، از بانوان واقف و خادم فرهنگ ایرانی- اسلامی، همزمان با برپایی آیین گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه سلامالله علیها تجلیل کرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک، موقوفه آستان قدس رضوی، در این آیین که روز سهشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۲ برگزار شد، بزرگترین موقوفه فرهنگی ایران از خدمات و کوششهای فرهنگی دکتر هایده لاله (پیشکسوت باستانشناسی)، دکتر سوسن اصیلی (پیشکسوت کتابداری و نسخهشناس)، فرزانه قایینی (پیشکسوت موزهداری)، دکتر میترا اعتضادی (پیشکسوت مرمت آثار تاریخی) و زندهیاد ایران دستغیب بهشتی (واقف آثار تاریخی) در زمینه حفظ و معرفی میراث تمدن ایرانی- اسلامی تجلیل و تقدیر کرد.
نماهنگ ویژه تجلیل از بانوان واقف و خادم فرهنگ ایرانی- اسلامی را در لینک زیر میتوانید ببینید؛
امیر خوراکیان رییس موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک در آغاز این آیین گرامیداشت، با خیر مقدم به مهمانان جشن و یادآوری اهمیت تجلیل از جایگاه ویژه کنشگران و کوشندگان راه فرهنگ این سرزمین، رویکردها و محورهای تازه کتابخانه و موزه ملی ملک در مسیر گسترش فرهنگ را تشریح کرد.
به تصریح رییس موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک، توسعه برنامههای فرهنگی برپایه آثار این گنجینه، محوریترین رویکرد این موسسه اعلام شد.
حجتالاسلام و المسلمین دکتر محمدرضا اصلانی در جایگاه سخنران این آیین، با اشاره به جایگاه والای دختر دلبند پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم در فرهنگ دینی و مذهبی مسلمان، به ثمرات و دستاوردهایی اشاره کرد که باور به ارزشهای حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها در فرهنگ اسلامی و شیعی در سدههای گذشته برجای گذاشته است.
شعرخوانی بانو سمانه خلفزاده، از دیگر برنامههای آیین گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه سلامالله علیها و بزرگداشت روز زن بود.
پخش کلیپهای آیینی و تخصصی درباره مناسبت این جشن و برنامههای فرهنگی تخصصی آن در زمینههای کتابداری و موزهداری، از دیگر برنامههای آیین بود. دو نمایشگاه «تکاثر بیست و دوم: گفتوگوی گل و مرغ: قابآینه لاکی با نقش گل و مرغ، متعلق به دوره قاجار» و «گزیده نسخههای خطی و نشریات تاریخی مرتبط با بانوان» نیز همزمان با این آیین گشایش یافت.
آیین گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه سلامالله علیها روز سهشنبه 12 دی 1402 برپایه وقفنامه حاج حسین آقا ملک،بنیانگذار و واقف کتابخانه و موزه ملی ملک، با برنامههای گوناگون فرهنگی با حضور گسترده دوستداران فرهنگ و هنر در این موقوفه برگزار شد.