حضور چشمگیر گردشگران در کتابخانه و موزه ملی ملک در روز جهانی موزه
گردشگران و تهرانگردان با حضور گسترده در تالارهای موزهای موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک، همزمان با روز جهانی موزه، به تماشای برگهای زرین فرهنگ و تمدن ایرانی- اسلامی نشستند.
گردشگران و تهرانگردان با حضور گسترده در تالارهای موزهای موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک، همزمان با روز جهانی موزه، به تماشای برگهای زرین فرهنگ و تمدن ایرانی- اسلامی نشستند.
وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک در جایگاه یکی از خادمان و حامیان برجسته میراث فرهنگی تقدیر کرد.
مدیرعامل موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک با تبریک روز جهانی موزه به همه دوستداران فرهنگ و تمدن به ویژه نگاهبانان و پاسداران میراث فرهنگی، از برگزاری برنامههای ویژه به مناسبت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی در بزرگترین موقوفه فرهنگی ایران خبر داد.
کتابخانه و موزه ملی ملک همزمان با فرارسیدن روز جهانی موزه، دو روز از دوستداران فرهنگ و هنر و گردشگران و تهرانگردان به رایگان میزبانی میکند.
کتابخانه و موزه ملی ملک نمایشگاه «قدرت در موزه» را برپایه شعار شورای بینالمللی موزهها (ایکوم) از روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ همزمان با روز جهانی موزه برپا میکند.
کتابخانه و موزه ملی ملک نمایشگاه «تصویرگریهای کودکان برپایه نسخه چاپ سنگی شاهنامه» را به پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی از روز پنجشنبه 29 اردیبهشت 1401 خورشیدی برگزار میکند.
دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی، استاد دانشگاه، ادیب و نویسنده در دیدار کتابخانه و موزه ملی ملک با اشاره ستودنی به کوشش حاج حسین آقا ملک در گردآوری نسخههای خطی و آثار تاریخی و بنیانگذاری گنجینه بزرگ کتابخانه و موزه ملی ملک و وقف بر آستان قدس رضوی و برجاینهادن آن برای آیندگان یادآور شد: «نیاکان ما متاسفانه نسبت به حفظ میراث ملی ایران بسیار بیاعتنا و تقریبا بیرحم بودند اما امروز دریافتم شیوه نگهداری نسخههای خطی در کتابخانه ملی ملک با استاندارد جهانی مطابقت میکند و این مایه خوشوقتی ما است».
نشست علمی «نگاهی به تاریخ دندانپزشکی در دوره قاجار و تاسیس مدارس دندانسازی (با تکیه بر اسناد)» با حضور شماری از دوستداران تاریخ و دانش در موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار شد.
دیدارهای ویژه از تالارهای موزهای موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک در سال 1401 خورشیدی، با کاهش چشمگیر و خرسندکننده بیماری کرونا و بازگشت زندگی به وضعیت عادی، افزایش یافته و بزرگترین موقوفه فرهنگی ایران این روزها به میزبانی از گروههای ویژه دانشآموزی و دانشگاهی و گروههای گردشگری نشسته است.
دندانپزشکی در ایران عصر قاجار چگونه بوده است؟ مدرسههای دندانسازی در آن روزگار چگونه بنیان گذاشته شدهاند؟ سندهای تاریخی در اینباره چه روایت میکنند؟ این پرسشهایی است که در نشست علمی «نگاهی به تاریخ دندانپزشکی در دوره قاجار و تاسیس مدارس دندانسازی (با تکیه بر اسناد)» در کتابخانه و موزه ملی ملک پاسخ میگیرند.