همسر ماک پهلوی
پاول ماک هنرمند متولد روسیه بود که پس از تحصیل در در مسکو، به مدت دو سال برای مجلات تصویرسازی میکرد.همچنین تا سال ۱۹۲۰، او به عنوان هنرمند تئاتر طنز انقلابی در مسکو مشغول به کار بود.
مهاجرت مک در سال ۱۹۲۲ نقطه عطف خلاقانهای در کار او بود. او به طور گسترده در سراسر خاورمیانه سفر کرد و در نهایت در ایران ساکن شد. در ابتدا به عنوان مربی اسبهای مسابقهای کار میکرد. در گذر زمان، مک خود را وقف مطالعه مینیاتور ایرانی کرد و پیوسته از فرهنگ منطقه الهام میگرفت. او در طول دهههای ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ به سفر ادامه داد و سرانجام در بلژیک اقامت گزید و تا پایان عمر در آنجا کار کرد.
همسر ماک در میان تصویر قرار دارد که همیشه به خاطر مشکل چشمی نواری از مخمل سیاه بر روی چشم دارد و تعدادی از حضار که در میدان اسب دوانی در اطراف او دیده می شوند.
شماره اموال :
۱۳۹۳.۰۱.۰۰۰۷۲
پدید آورندگان :
پاول پتروویچ ایوانف (پاول ایوانف ماک) (نقاش)
موضوع اثر :
همسر ماک در میدان اسب دوانی
تاریخ خلق :
۱۹۲۲ میلادی (قرن ۲۰)
رنگ :
قهوه ای سبز آبی
ابعاد :
طول (۳۲ سانتیمتر و ۵ میلیمتر) عرض (۲۲ سانتیمتر)
واقف :
حاج حسین آقا ملک
دوره تاریخی پهلوی روی بر خط زمان











