دفتر «وقف، نذر و اهدا» در خانه تاریخی ملک گشایش یافت
دفتر «وقف، نذر و اهدای کتابخانه و موزه ملی ملک» همزمان با سالروز ولادت خجسته حضرت زینب سلامالله علیها، در خانه تاریخی ملک گشایش یافت.
به کوشش موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک
دفتر «وقف، نذر و اهدا» در خانه تاریخی ملک گشایش یافت
دفتر «وقف، نذر و اهدای کتابخانه و موزه ملی ملک» همزمان با سالروز ولادت خجسته حضرت زینب سلامالله علیها، در خانه تاریخی ملک گشایش یافت.
به گزارش روابط عمومی موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک، موقوفه آستان قدس رضوی، آیین گشایش دفتر وقف، نذر و اهدای موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک همراه با گشایش «کافه کتاب ملک» با حضور دکتر غلامرضا خواجهسروی مدیرعامل موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی در روز یکشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۹ خورشیدی در خانه تاریخی ملک در بازار بینالحرمین تهران برگزار شد.
پایهگذاری دفتر وقف، نذر و اهدا، تازهترین کوشش فرهنگی کتابخانه و موزه ملی ملک در راستای گسترش فرهنگ نیکوکاری فرهنگی و پایبندی به مسوولیت اجتماعی به شمار میآید.
نیکوکاران و نیکاندیشان به ویژه دارندگان کتابها، کتابخانهها و مجموعههای شخصی و خانوادگی آثار تاریخی برای هماهنگی، همچنین دریافت مشاوره درباره چگونگی پاسداری و ماندگاری مجموعههای شخصی و خانوادگی در این موقوفه فرهنگی آستان قدس رضوی میتوانند به این دفتر در خانه تاریخی ملک مراجعه کنند.
کتابخانه و موزه ملی ملک از کوششهای فرهنگی حاج حسین آقا ملک برآمده است؛ یکی از بزرگترین نیکاندیشان تاریخ این سرزمین که راه نیکبختی مردمان ایران را در «ترقی معارف» دانسته، از این رو همه دارایی خانوادگیاش را در راه گردآوری کتابها و نسخههای خطی و آثار تاریخی فرهنگ و تمدن اسلامی- ایرانی به کار گرفته و این مجموعه را بنیان نهاده است.
گنجینه ملک به عنوان نخستین موزه وقفی- خصوصی ایران و یکی از شش کتابخانه بزرگ کشور در گستره نسخههای خطی، پس از بنیان نخستین، همواره با نیکاندیشی واقفان و اهداکنندگان مجموعههای شخصی و خانوادگی گسترش یافته است.
این کوششها نه تنها بر غنای گنجینه تمدن اسلامی- ایرانی میافزاید بلکه یادآور استمرار حرکت کاروان بزرگمردان و بزرگزنانی است که یاد نیک را در قلمروی فرهنگ میجویند.
کتابخانه و موزه ملی ملک همزمان با آمادگی پذیرش وقف، نذر و اهدای مجموعههای شخصی و خانوادگی کتاب و آثار تاریخی- فرهنگی، کوشش والای واقفان، ناذران و اهداکنندگان را ارج مینهد و میکوشد در پاسداری از این گنجینههای ارزشمند پیشتاز باشد.
«کافه کتاب ملک» نیز در مسیر کاربریبخشی فرهنگی- گردشگری به بخشهای گوناگون خانه تاریخی ملک (مکان پیشین کتابخانه و موزه ملی ملک) گشایش یافت و بر جذابیتهای این خانه تاریخی میافزاید.